Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 25°C
Açık
Isparta
25°C
Açık
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

2020 Kurban Bayramı ile İlgili Sözler; Resimli ve Dualı Kurban Mesajları

2020 Kurban Bayramı ile İlgili Sözler; Resimli ve Dualı Kurban Mesajları
30 Temmuz 2020 16:46
A+
A-

Milyonlarca Müslümanın heyecan içerisinde beklediği Kurban Bayramı için saatler kaldı. Bu anlamlı günde sevdiklerinize en güzel resimli mesajları gönderebilirsiniz.

Kurban Bayramı ile ilgili anlamlı ve içerisinde dua barındıran mesajları, sosyal medya üzerinden paylaşarak sevdiklerinizi bir nebze olsun mutlu edebilirsiniz. En anlamlı, kısa ve uzun Bayram mesajlarını bu yazımız da sizler için hazırladık.

2020 Senesine Ait Olan En Güzel Kurban Bayramı Mesajları;

Kurban Bayramına sayılı saatler kala en güzel Kurban Mesajlarını sizler için sitemizde sunuyoruz. 2020 Kurban Bayramı için sevdiklerinize bu güzel ve anlamlı sözleri gönderebilirsiniz.

Bayramın sizin, milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim

Kurban Bayramnın miletimize, İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle kurban bayramınız mübarek olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Bayramlar dargınlıkların unutulduğu insanların barıştığı kardeşçe kucaklaştığı günlerdir bayramlar milli ve dini duyguların inançların örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

İlgili İçerik; Güzel Bayram Mesajları

Bugün Mübarek Kurban Bayramı kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak. Yürekler bir olacak gönüllere birbirine kavuşacak. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.