Sponsorlu Reklam
Kategoriler Haber

2018 LGS Tercih Sonuçları

Ispartahaber
Sponsorlu Reklam

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonrası binlerce öğrencinin merakla beklediği LGS tercih sonuçları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve MEB, 2018 YGS sonuçları tarihini açıkladı. Peki 2018 YGS tercih sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor. Detaylar haberimizde…

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonrası binlerce öğrencinin merakla beklediği LGS tercih sonuçları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve MEB, 2018 YGS sonuçları tarihini açıkladı. Peki 2018 YGS tercih sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak?

2018 LGS Saat Kaçta Açıklanacak?

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonrası binlerce öğrencinin merakla beklediği LGS tercih sonuçları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve MEB, 2018 YGS sonuçları tarihini açıkladı. Peki 2018 YGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı LGS kılavuzuna göre 2-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen tercih işlemlerinin sonuçları 30 Temmuz’da yani bugün açıklanacak. Sonuçlar için büyük bir bekleyiş içerisinde olan öğrenciler sonuçların saat kaçta olacağını merakla bekliyor. Fakat MEB tarafından yayımlanan kılavuzda sonuçların açıklanacağı bir saat bulunmamakta. Ancak geçtiğimiz senelere bakacak olursak sonuçların öğle vakitlerinde açıklanması bekleniyor.

 

Sponsorlu Reklam
Ispartahaber
Sponsorlu Reklam