Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 22°C
Az Bulutlu
Isparta
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 21°C

2019 Senesinin İlk Saykosu… Sandıktan Sıfır Oyla Ayrılan Muhtar Adayı

2019 Senesinin İlk Saykosu… Sandıktan Sıfır Oyla Ayrılan Muhtar Adayı
3 Nisan 2019 19:40
A+
A-

Zonguldak Mumcuoğlu köyünde bu zamana kadar görülmemiş bir olay gerçekleşti. Mumcuoğlu Köyünde bir muhtar adayı kendisine bile oy vermeyerek sandıktan sıfır oy ile ayrıldı.

Mumcuoğlu köyü muhtarlık seçimlerinde, 4 aday arasında kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Adaylardan mevcut muhtar Celal Hırçın 106 oy, Şaban Çubukçu 74 oy, Kenan Özsoy 5 oy, Birol Özsoy ise açıklanan sonuçlara göre sıfır oy aldı. Kendisine bile oy vermediği anlaşılan Birol Özsoy’a, eşi ve ailesi de oy vermedi.

“SEÇİME NEDEN GİRDİ BİLMİYORUM”

Tekrar muhtar seçilen Celal Hırçın, adayların aldığı oyları öğrenenlerin, kendisini arayarak sonuçların doğru olup olmadığını sorduğunu söyledi.

Kendilerinin de Birol Özsoy’un aldığı sonuca şaşırdığını ifade eden Celal Hırçın, “Seçime niye girdi bilmiyorum. Seçim yaklaşınca işler değişti galiba. Oyunu bana değil, bana en yakın oy alan rakibe verdiğini düşünüyorum. Kendisine bile oy atmayınca bu durum ortaya çıkıyor.” dedi.

YORUMLAR

  1. ISPARTALI dedi ki:

    ULAN NE ADAMLAR ŞU ÜLKEDE 😀