Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 25°C
Açık
Isparta
25°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 24°C

2020 Aşure Günü Sözleri, Aşure Günü Resimli Mesajları

2020 Aşure Günü Sözleri, Aşure Günü Resimli Mesajları
29 Ağustos 2020 02:39 | Son Güncellenme: 29 Ağustos 2020 02:40
A+
A-

Her sene Muharrem Ayının 10. günü idrak edilen Aşure günü 2020 senesinde 29 Ağustos 2020 cumartesi gününe denk geliyor. Bolluk ve bereket günleri olarak bilinen bu anlamlı Aşure gününde sevdiklerinize resimli mesajlar, anlamlı sözler gönderebilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için 2020 senesine ait olan en güzel ve en anlamlı Aşure günü mesajlarını hazırladık. Bu yazımız da 2020 Aşure mesajları, resimli aşure günü sözlerini bulabilirsiniz.


2020 Aşure Günü Mesajları;

Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsa’nın sevabı kadar ecre kavuşur. Hadis-i Şerif

Akıllı ol ey nefsim Ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tövbe et ve Yüce Allah’a dön. Aşüre günümüz mübarek olsun.
Aşure günü, aile efradının nafakasını geniş tutanın, bütün yıl nafakası geniş olur. Hadis-i Şerif

Allah’ü Teala bizleri birlikten beraberlikten iyilikten güzellikten ayırmasın. Muharrem ayı herkese hayırlı olsun.

Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder. (et-Tergîb ve’l-Terhib 2/116)

Aşure gününün bütün hayır ve bereketlerine nail olabilmemiz duasıyla aşure günümüz mübarek olsun.

“Aşurenin faziletine kavuşmaya çalışınız,çünkü o, Allah’ü Tealanın günler arasında Aşure mübarek bir gündür.O günde oruç tutana Allah nezdinde bulunan Meleklerin,Şehitlerin ve salihlerin ibadetleri kadar sevap verilir.” (Hadis-i Şerif-Şiratül-İslam Şerhi)

https://www.uyan32.com/2020-asure-gunu-hangi-gundur-asure-gunu-okunacak-dualar-yapilacak-ibadetler/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.