Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 13°C
Yağmurlu
Isparta
13°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 22°C

2020 Babalar Günü Ne Zaman, Hangi Gün? Babalar Günü Bu Pazar mı?

2020 Babalar Günü Ne Zaman, Hangi Gün? Babalar Günü Bu Pazar mı?
20 Haziran 2020 04:28
A+
A-

Her sene olduğu gibi bu senede heyecan içerisinde beklediğimiz babalar günü geldi çattı. Peki 2020 haziran ayında kutlanması gereken babalar günü ne zaman kutlanacak. 2020 babalar günü bu pazar mı? gibi sorularınızın cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Babalar Günü ne zaman sorusu son zamanların en çok ilgi gören konusu. Her sene haziran ayı içerisinde kutlanan Babalar Günü tarihi, haziran ayı devam ederken gündeme geldi. Babalarına bu özel günde sürpriz yapıp hediye hazırlıklarına başlayanlar, Babalar Günü’nün tarihine odaklandı. Türkiye’de de kutlanan Babalar Günü, her yıl haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Bu yıl haziran ayının üçüncü haftası 21 Haziran’a denk geliyor.

2020 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANACAK?

Babalar Günü 2020 yılında 21 Haziran Pazar günü kutlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.