Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 26°C
Az Bulutlu
Isparta
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 25°C

2021 LGS Öncesi Öğrencilere Mesajı Var

2021 LGS Öncesi Öğrencilere Mesajı Var
5 Haziran 2021 15:10
A+
A-

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz Liselere Geçiş Sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

LGS 2021 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak. LGS merkezi sınavında oturumlar, sınav süreleri, soru sayıları ve ders dağılımlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden salgın süreci boyunca ülkemiz ve tüm dünya çok zor günlerden geçmektedir. Bizler, Milli Eğitim Bakanlığımızın salgın sürecindeki eğitim plan ve politikaları öncülüğünde, çok değerli öğretmenlerimizin üstün gayretleriyle bu dönemi sizler için mümkün olan en verimli şekilde değerlendirmeye çalıştık. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen siz kıymetli öğrencilerimiz ise bu zorlu süreç boyunca hem okullarınızdan ve arkadaşlarınızdan uzak kaldınız, hem de derslere katılım sağlayarak bu önemli sınava çalışma gayreti içerisinde oldunuz. 6 Haziran günü 2 oturum şeklinde toplam 155 dakika sürecek olan sınava geçen yıl olduğu gibi bu yıl da salgın sebebiyle kendi okullarınızda gireceksiniz. Bizim için her şeyden daha önemli olan sağlığınız için tüm sınav salonlarını, salgın tedbirlerine uygun şekilde hazırladık. Kıymetli öğrencilerimiz; Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak merkezi sınavda hedeflerinize ulaşabilmeniz temennisiyle hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ayrıca sınavların sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi adına her türlü tedbiri alan ve büyük bir özveriyle çalışan eğitim camiamıza da başarılar diliyorum. En içten sevgilerimle…”

[ilgiliMakale icerik_id=”88407″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.