Sponsorlu Reklam
Kategoriler Yurttan Haberler

2022 Bilinmeyen Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Ücretsiz Öğrenme

Gül Diyar
Sponsorlu Reklam

Telefon rehberinizde kayıtlı olmayan bilinmeyen bir numaranın kime ait olduğunu merak ediyorsanız, numaradan bedava isim sorgulama ve isimden numara sorgulama işlemlerini sitemizden inceleyebilirsiniz. İşte 2022 Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Ücretsiz Öğrenme yöntemleri…

Rehberinizde olmayan ya da daha önceden sizi hiç aramayan bilinmeyen bir numaranın kime ait olduğunu ücretsiz şekilde öğrenmenin bazı yöntemlerini sizler için araştırdık.

TELEFON NUMARASININ KİME AİT OLDUĞUNU SORGULAMA 2022

Tanımadığınız bir numaradan arama aldığınızda istemsiz olarak numara kime ait olduğunu hepimiz merak ederiz. Bu gibi durumlarda sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin beni arayan kim kolaylıkla öğrenebiliriz.

TELEFON NUMARASININ KİME AİT ÖĞRENME YÖNTEMLERİ

Cep telefonu operatörleri ücretli olarak bilinmeyen numaralar servisini sunmaktadırlar. Vodafone, Türkcell, Bimcell yada PTTCell hangi servis sağlayıcı olursa olsun aşağıda bahsedilen yöntemle ÜCRETLİ olarak sizi arayan numaranın ya da sahibini merak ettiğiniz bir numaranın kime ait olduğunu sorgulama imkanı sunarlar. Ancak dikkat etmeniz gereken bir husus da hangi operatörü kullanıyorsanız o operatörün müşteri hizmetlerini arayarak numara sorgulama yapmanız.

TELEFON NUMARASI KİME AİT TÜRK TELEKOM?

Türk Telekom abonesi iseniz numaranın sahibini öğrenmek için numarayı başında “sıfır” olmadan yazarak 11855’e kısa mesaj atmanız gerekmektedir. Bu işlemin ücretli olduğunu unutmayınız.

TELEFON NUMARASI KİME AİT TURKCELL?

Turkcell’de öğrenmek istediğiniz numarayı başında “sıfır” olmadan yazarak 2222’e kısa mesaj atmanız yeterlidir. Bu işlemin ücretli olduğunu unutmayınız.

TELEFON NUMARASI KİME AİT VODAFONE?

Vodafone aboneleri numaranın sahibini öğrenmek için “KIM” yazıp telefon numarasının başında “sıfır” olmadan yazarak 7048’e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu işlemin ücretli olduğunu unutmayınız.

BİLİNMEYEN NUMARANIN KİME AİT OLDUĞUNU ÜCRETSİZ ÖĞRENME YÖNTEMLERİ!

Facebook kullanarak bilinmeyen numaranın kime ait olduğunu bulmak

Sizi arayan bilinmeyen numara üzerinden eğer bir facebook hesabı açılmış ise facebook arama bölümüne bu numarayı girerek numaranın kime ait olduğunu bulabilirsiniz.

Whatsapp kullanarak bilinmeyen numaranın kime ait olduğunu bulmak

Bilinmeyen telefon numarasını herhangi bir isim vererek telefon rehberimize kayıt ediyoruz. Daha sonra whatsapp uygulamasını açarak kişiler bölümünden kaydettiğimiz ismi buluyoruz. Profil resmine bu şekilde ulaşabilir ve şayet tanıdığınız birisiyse kim olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam
Gül Diyar
Sponsorlu Reklam