Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 22°C
Az Bulutlu
Isparta
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

2023 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Ocak zammı ile yeni asgari ücret ne kadar olacak ?

2023 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Ocak zammı ile yeni asgari ücret ne kadar olacak ?
23 Kasım 2022 10:32
A+
A-

Milyonlarca vatandaşın büyük bir merak içerisinde beklediği 2023 asgari ücretin açıklanacağı tarih merak ediliyor. Asgari Ücret açıklanacağı tarih belli mi? Asgari Ücret 2023 kaç TL olacak?

Genel olarak bakıldığında son 3 yıldır ekonomik şartların artması ile Asgari Ücretle çalışan kişiler zor durumda kaldığını söyleyebiliriz. Asgari Ücret en son olarak 5 bin 500 TL  olarak açıklanmıştı. 2023 Asgari Ücret fiyatı ne zaman açıklanır?

Koronavirüs salgını sebebi ile birçok sektör olumsuz etkilendi. Üretimin durma noktasına geldiği bu dönemin acısı ise içerisinde bulunduğumuz yıllar içerisinde çıkmaya başladı. Üretimin azalması, fırsatçıların gün yüzüne çıkması ve enflasyonun son zamanlarda artması nedeniyle birçok vatandaş zor günler geçiriyor. Asgari Ücret ile çalışan milyonlarca kişi enflasyon karşısında ezilmeye devam ediyor. Asgari Ücretin artması ile bir nebze de olsa nefes alan vatandaşlar son aylarda enflasyona karşı ezilmeye yeniden başladı.

Asgari Ücret Ne Zaman Açıklanacak?

2023 Asgari Ücret ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Asgari Ücret Aralık ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.