Antalya’nın Kepez ilçesinde bir apartmanın 7’nci katından düşen genç hayatını kaybetti. Olay sırasında tesadüfen yoldan geçen bir kişi, cansız bedeni kendi oğluna benzetince kısa süreli panik yaşadı.

Olay, dün Güneş Mahallesi 2371 Sokak’taki bir sitenin koridor kısmında meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın 7’nci katındaki pencereden bir kişinin düştüğünü görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın apartman sakini olmadığı öğrenildi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, intihar etmiş olabileceği değerlendirilen gencin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bu sırada, yoldan geçen M.Ç. isimli vatandaş, hayatını kaybeden kişiyi uzun süredir görmediği oğlu E.Ç.’ye benzetti. Kimlik tespiti için polis ekipleri eşliğinde olay yerine götürülen M.Ç., gencin kendi oğluna çok benzediğini, ancak emin olamadığını ifade etti. Bunun üzerine kızını da olay yerine çağıran M.Ç., ikinci kez yapılan teşhiste gencin oğlu olmadığını öğrenince büyük bir rahatlama yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi