Afyonkarahisar’ın Emirdağ ve Sandıklı ilçelerinde art arda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi yaralandı. Kazaların ardından jandarma ekipleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Emirdağ’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, M.K. yönetimindeki araç ile C.Ü. idaresindeki plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan E.Ü. ve B.Y.Ü. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları çevredeki hastanelere kaldırdı.

Sandıklı’da Araç Şarampole Girdi: 2 Yaralı

İkinci kaza ise Sandıklı ilçe girişinde yaşandı. Y.E.Y. yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Y.E.Y. ile araçta yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Z.P. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kazada yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenilirken, jandarma ekiplerinin soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi