Isparta’nın Aksu ilçesine bağlı Yakaafşar Köyü’nde kurulması planlanan tavuk çiftliği projesiyle ilgili olarak Çilem Yalçın ve Hüseyin Yalçın, Aksu Kaymakamı Salih Zafer Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Yakaafşar Köyü’nde hayata geçirilmesi planlanan tavuk çiftliği hakkında Kaymakam Aydın’a bilgi verildi. Projenin kapsamı, hedefleri ve planlanan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Kaymakam Salih Zafer Aydın, üretim ve istihdama katkı sağlaması hedeflenen tavuk çiftliği girişiminin bölge açısından önemli olduğunu belirterek, Çilem Yalçın ve Hüseyin Yalçın’ı projelerinden dolayı tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.
Kaymakam Aydın, kırsal kalkınmaya katkı sunacak her türlü üretim odaklı yatırımın desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Ziyaret, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.



