ALANYA (KFK Ajans) - Antalya'nın Alanya ilçesinde dün sabah saatlerinde dehşet veren bir olay meydana geldi. Kestel Mahallesi'nde yaşayan Mustafa E., ikamet ettiği evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada eşini ve kayınvalidesini bıçaklayarak yaraladı.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli, yaklaşık 200 metre mesafedeki 5 katlı bir binanın en üst katına çıkarak tehlikeli eylemlerde bulunmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler 4 Saat Boyunca İkna Etmeye Çalıştı

Güvenlik güçleri çevrede geniş emniyet tedbirleri alırken, olay yerine gelen ekipler şüpheliyi bulunduğu yerden indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat süren uzun ve yorucu görüşmelerin neticesinde şahıs ikna edilerek aşağı indirildi ve jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Canlı Yayında Açıklamalarda Bulundu

Şüphelinin olay esnasında sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açarak skandal ifadeler kullandığı tespit edildi. Yayın esnasında çocuklarına sahip çıkılmasını isteyen zanlı, ifadelerinin ardından gözaltı sürecine alındı.

Zanlı Cezaevine Gönderildi

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Mustafa E., sabah saatlerinde sıkı güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli, tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ