Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşları açısından önemine değindi.

“Engelli̇lerden Oy İsteyi̇p Sonra Unutmayin”1 (2)
Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şubesi olarak sık sık siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Er, son yıllarda bu ziyaretlerin azaldığını dile getirerek

“siyasi partiler zaman zaman halktan uzakta durmayı tercih ediyorlar” diyerek sitemini dile getirdi. Gerçekleştirilen ziyaret esnasında siyasi parti temsilcilerine seslenen Başkan İsmail Er “Engellilerden oy istiyorsunuz ama sonrasında unutuyorsunuz. Bunu lütfen yapmayın”

şeklinde konuştu.

“Engelli̇lerden Oy İsteyi̇p Sonra Unutmayin”1 (3)
Ziyarette açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Isparta İl Başkanı Ercan Yılmaz ise yaptığı açıklamada “Biz esasında bir siyasi politikadan daha fazla, insanlarımızın hayat standartlarını ne kadar yükseğe çıkarabiliriz onun derdinde olan bir partiyiz” dedi.
Başkan Yılmaz Açıklamasının devamında engelliler konusunda siyaset üstü düşündüklerini vurguladı.

Konuşmasının sonunda iktidar partisini eleştiren Başka Ercan Yılmaz, “Ben iktidar olmuş olsam, kendi iç muhalefetimi çalıştırır, dersimi çıkarırım, derneklerimi ziyaret eder, yapmam gereken ne ise ona göre çalışmalarımı yaparım” dedi.
Zafer Partisi Isparta İl Bakanlığına gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi