ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları tarafından Isparta Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Huzurlu Mahalle, Huzurlu Köy ve Güçlü Türkiye” çalıştayı kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden kente gelen kadın muhtarlarla bir araya geldi. Isparta'da gerçekleştirilen ve 2 gün süren çalıştayda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen kadın muhtarlar hem çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunma hem de kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı yakaladı.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

BAŞDEĞİRMEN KADIN MUHTARLARI AĞIRLADI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çalıştay kapsamında kente gelen kadın muhtarlarla buluşarak sohbet etti. Isparta Valisi Abdullah Erin'in de katıldığı buluşmada, kent hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 2

Başkan Başdeğirmen, çalıştayın verimli geçtiğini belirterek, kadın muhtarları Isparta'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 3

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN MUHTARLARIMIZI AĞIRLADIK

Çalıştaya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Başdeğirmen, “Isparta Belediyemizin ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığımız ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları tarafından ‘Huzurlu Mahalle, Huzurlu Köy ve Güçlü Türkiye’ çalıştayı düzenlendi. Türkiye'mizin dört bir yanından gelen kadın muhtarlarımız 2 gün boyunca şehrimizi tanıma fırsatı bulurken, oldukça faydalı bir çalıştay gerçekleştirdiler.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 4

Isparta'mızda misafir ettiğimiz değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek, sohbet edip şehrimizle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bu güzel buluşmamızda Sayın Valimiz Abdullah Erin de bizleri yalnız bırakmadı” dedi.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 5

BAŞDEĞİRMEN'DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başdeğirmen, “Bu anlamlı çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen İçişleri Bakanlığımıza, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Muhtarlar Daire Başkanı Sayın Suna Üstüner'e, İçişleri Bakanlığı Muhtarlar Daire Başkanı Sayın Nevin Çekmen'e, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Sayın Kadir Delibalta ve Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kollarına, Isparta Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Gökhan Büyükleblebi ile tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 6

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 7

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 8

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 9

Başkan Başdeğirmen Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Detay 10

Kaynak: HABER MERKEZİ