Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret etti.

Ankara’da gerçekleşen görüşmede, Afyonkarahisar’a yönelik yatırım imkanları ve planlanan projeler detaylı şekilde ele alındı.

Başkan Köksal, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’ın gelişimi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İller Bankası ile şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk,” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin, şehrin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının finansmanı ve hayata geçirilmesi noktasında kritik bir adım olduğu vurgulandı. Başkan Köksal, İller Bankası’nın destekleriyle Afyonkarahisar için yeni yatırımların kapısının aralanacağını belirtti.

Ziyaretin sonunda iki taraf da karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajları verdi. Afyonkarahisar’ın kalkınmasına yönelik projelerin hız kesmeden devam edeceği ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için ortak çalışmaların süreceği bildirildi. Başkan Köksal, sosyal medya paylaşımında da “Şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” mesajını yineledi.

Kaynak: Haber Merkezi