Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yayımladığı mesajla tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Bayramların toplumsal dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğuna dikkat çeken Başkan Köksal, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
“Bayramlar Gönüllerin Birleştiği Zamanlardır”
Başkan Burcu Köksal, Türk milletinin yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi yüksek değerlere sahip bir toplum olduğunu belirtti. Başkan Köksal, “Kurban Bayramı da bu değerlerin en yoğun şekilde yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği müstesna zamanlardandır. Bayramlar; küslüklerin sona erdiği, gönüllerin birleştiği, komşuların ve akrabaların bir araya geldiği, dargınların barıştığı anlamlı günlerdir. Bu mübarek bayram günlerinde, özellikle ihtiyaç sahiplerini, yaş almış büyüklerimizi, yetim ve öksüz çocuklarımızı unutmamalıyız. Her haneye, her gönle dokunmak hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi.
Kurban Bayramı’nın Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni eden Başkan Köksal, tüm hemşehrilerinin bayramını en içten duygularıyla kutladığını ifade etti.