ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta’da TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Bilimfest Isparta Bilim Festivali’ne katılan Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü, öğrencilere suyun önemi hakkında bilgi verdi.

Bilimfest’te Suyun Önemini Anlattılar

Tübitak 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Bilimfest Isparta Bilim Festivali’nde DSİ 18. Bölge Müdürlüğü de yer aldı.

Bilimfest’te Suyun Önemini Anlattılar - Detay 2

Festival kapsamında kurulan stantta ve DSİ tanıtım tırında öğrencilere suyun günlük yaşamdaki önemini anlattı.

Bilimfest’te Suyun Önemini Anlattılar - Detay 3

ÖĞRENCİLERE SUYUN ÖNEMİ ANLATILDI

Festival boyunca öğrencilerle buluşan DSİ ekipleri, suyun insan yaşamı ve doğa açısından taşıdığı öneme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Etkinlik kapsamında öğrencilere eğitici dergiler de dağıtıldı.

Bilimfest’te Suyun Önemini Anlattılar - Detay 4

DSİ'DEN BİLİM FESTİVALİNE DESTEK

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Bilimfest Isparta Bilim Festivali’nde, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü olarak bizler de yerimizi aldık. DSİ tırımız ve fuar merkezindeki standımızda öğrencilerimizle buluşup suyun hayatımızdaki önemini anlattık, eğitici dergilerimizi dağıttık" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: LEYLA ALTUNTAŞ