Isparta’da bir vatandaş, çevrim içi yemek sipariş uygulaması üzerinden verdiği 370 TL’lik burger köftesi siparişinin bozuk çıktığını öne sürdü.

Ürünün eline ulaştığı anda bozulmuş olduğunu fark eden vatandaş, durumu fotoğraflarla belgeleyerek hem restorana hem de sipariş platformunun müşteri hizmetlerine bildirdi.

Vatandaş, iade veya ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep etmesine rağmen kendisine yalnızca 100 TL değerinde bir kupon tanımlandığını belirtti. Sipariş tutarının çok altında olan bu çözümün mağduriyetini gidermediğini ifade eden vatandaş, daha yüksek tutarda bir kupon talep etmesine rağmen ilgili birimlerden yeterli ilgiyi göremediğini söyledi.

İlk kez böyle bir sorun yaşadığını dile getiren vatandaş, mağduriyetinin tam anlamıyla giderilmesini isteyerek daha yüksek tutarda bir kupon tanımlanması çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi