Bucak Hikmet Tolunay MYO’da düzenlenecek Kariyer Günleri, 7-8 Mayıs’ta gençleri iş dünyasının ve dijital platformların ilham veren isimleriyle buluşturacak.

15. Kariyer Günleri başlıyor Bucak HTMYO’da ilham veren konuklarla buluşma zamanı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne bağlı Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu, 7-8 Mayıs 2025 tarihlerinde 15. Kariyer Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak. Gençlerin kariyer planlamalarına ışık tutmayı amaçlayan etkinlik, bu yıl da birbirinden değerli konukları ağırlamaya hazırlanıyor.

Etkinliğin ilk oturumunda, Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Ercan Yavaş, iş dünyasındaki deneyimlerini paylaşacak. Girişimcilik ve liderlik üzerine yapılacak bu oturum, genç girişimcilere yol gösterecek nitelikte olacak.

İkinci oturumda ise gökyüzünün efsaneleri Türk Yıldızları sahnede olacak. TİM Lideri Binbaşı Hasan Kocabaş, Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Üsteğmen Fatih Sağlam ve Personel ve İdari İşler Astsubayı Kıdemli Başçavuş İbrahim Genç, takım ruhu, liderlik ve disiplin üzerine katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.

Üçüncü oturumun konuğu, sosyal medyada “Palanın Otağı” ismiyle tanınan Mehmet Eken olacak. Geleneksel Türk kültürünü dijital platformlarda başarıyla yansıtan Eken, içerik üreticiliği serüvenini gençlerle paylaşacak.

Etkinliğin kapanış oturumunda ise “özgürlüğün ve keşfin sesi” olan 2 Teker 2 Yürek ekibi yer alacak. Motosikletle çıktıkları yolculuklarda edindikleri deneyimleri ve yaşadıkları ilham verici hikâyeleri anlatacak olan ekip, katılımcılara sıra dışı bir yaşam perspektifi sunacak.

7-8 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu anlamlı etkinlik, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu’nda tüm öğrencilere ve katılımcılara açık olarak düzenlenecek.

Kaynak: Haber Merkezi