Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hasan Karaca, Genel Merkez’de yaşanan polis müdahalesi sırasında geçirdiği talihsiz kazanın ardından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Tedavisinin Isparta’da devam ettiğini belirten Karaca, sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini ifade etti. Açıklamasında kendisini arayan, soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür eden Karaca, mücadele ve dayanışma vurgusu yaptı.

Karaca açıklamasında, “Çok şükür sağlık durumum iyidir, bugün itibarıyla evimde istirahatteyim. Bu süreçte arayan, soran, mesaj atan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm yol arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize ve dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan CHP Isparta İl Başkanlığı’nda düzenlenecek bayramlaşma programına da katılacağını duyuran Karaca, vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti. Bayramlaşma programının yarın 12.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ