ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., 27 Haziran 2025 Cuma günü Denizli’nin 7 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, şebeke yenileme, yatırım tesislerinin devreye alınması, arıza onarım ve periyodik bakım çalışmaları nedeniyle belirli mahalle ve sokaklarda gün boyu kesintiler yaşanacağı bildirildi.
Kesintinin yapılacağı ilçeler şunlar: Acıpayam, Çivril, Merkezefendi, Pamukkale, Serinhisar, Honaz ve Baklan.
ADM, çalışmaların akşam saatlerine kadar sürebileceğini ve kesintilerin planlı şekilde gerçekleştirileceğini belirtti.
Elektrik Kesintisi Planlamasından Bazı Öne Çıkanlar:
-
Acıpayam: Hisar ve Karaismailler mahallelerinde sabah 09:00'dan akşam 18:00'e kadar kesintiler olacak.
-
Çivril: Yakacık, Somak, Kocayaka ve Yamanlar mahallelerinde gün boyunca farklı saat dilimlerinde elektrik verilemeyecek.
-
Merkezefendi: Yeni ve Alpaslan mahallelerinde sabah 09:00 – 12:00 arası bakım yapılacak.
-
Pamukkale: Karahayıt, Zeytinköy, Kervansaray, Kınıklı, Bağbaşı, Asmalıevler, Hürriyet, Kayıhan, Gökpınar, Zümrüt, Tekke ve Yunusemre gibi çok sayıda mahallede gece saatlerinden itibaren başlayan kesintiler, sabah ve öğle saatlerine kadar devam edecek.
-
Serinhisar: Şair Eşref ve Cumhuriyet mahallelerinde sabah ve öğleden sonra kesintiler yaşanacak.
-
Honaz: Dereçiftlik Mahallesi'nde 14:00 – 16:00 saatleri arasında kesinti planlanıyor.
-
Baklan: Dağal Mahallesi’nde 10:00 – 15:00 arasında bakım çalışması yapılacak.
ADM Elektrik, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına gerekli önlemleri alması çağrısında bulundu. Kesintiler sırasında yapılacak çalışmaların, altyapı kalitesini artırmayı ve enerji arz güvenliğini sağlamayı amaçladığı belirtildi.
Kesintilerden etkilenecek mahallelerin ve sokakların tam listesine ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. resmi web sitesinden veya ALO 186 çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.