AFYON (KFK Ajans) - Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine yönelik anlamlı bir çalışma hayata geçiriliyor. Dinar Belediyesi, ilçe genelindeki minik öğrencilere kırtasiye ve eğitim seti hediye edeceğini duyurdu.

Eğitim Setleri İlk Hafta Teslim Edilecek
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun öncülüğünde hazırlanan kırtasiye ve eğitim setleri, okulların açılmasının ardından ilk hafta içerisinde öğrencilere ulaştırılacak. Çocukların eğitim hayatına doğrudan katkı sunmayı hedefleyen çalışma kapsamında, öğrencilerin derslerinde ihtiyaç duyacağı çeşitli kırtasiye malzemeleri paketler halinde hazırlanıyor.
"Çocukların Gülümsemesi En Değerli Hediye"
Dinar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çocukların yüzündeki mutluluğun kent yönetimi için en değerli motivasyon kaynağı olduğu vurgulandı. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarı dilekleri iletilirken, belediyenin eğitim hayatının ilk adımlarında ailelerin ve çocukların yanında olmaya devam edeceği belirtildi. Kırtasiye setleri ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflarda öğrencilere dağıtılacak.






