Dinar Belediyesi, sömestr tatili öncesinde çocuklar ve aileler için tiyatro dolu bir akşam düzenliyor. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun talimatlarıyla hayata geçirilen etkinlik kapsamında, 17 Ocak 2026 Cumartesi günü Dinar Belediyesi Kültür Merkezi’nde iki farklı tiyatro oyunu sahnelenecek.

Program kapsamında saat 20.00’de müzikli ve danslı çocuk oyunu “Arkadaşım Ben Geldim” izleyiciyle buluşacak. Sevilen sanatçı Gülnihal Demir ile tiyatro sanatçısı Nuri Yiğit’in rol aldığı oyun, çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.

Saat 21.00’de ise geleneksel Türk tiyatrosunun sevilen eserlerinden “Karagöz’ün Cehaleti” sahnelenecek. Oyunda Nuri Yiğit (Hacivat), Mert Özkılıç (Karagöz) ve Gülnihal Demir (Zenne) rol alacak.

Tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek tiyatro gösterilerine tüm öğrenciler ve aileleri davet edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ