Yeşilada Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) tarafından, Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 28. Pişi Günü etkinliği, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Eyüp Barlas, Belediye Başkanı Mustafa Özer’in eşi Sevgi Özer, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, YEKSAV Başkanı Ahmet Coşar ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda ayrıca YEKSAV Onursal Başkanı Ethem Güleryüz, 26 yıldır vakfın muhasebe işlerini gönüllü olarak yürüten Hüseyin Kök’e teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Mustafa Özer, aynı gün AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Konya’da düzenlenen toplantıya katılması nedeniyle etkinliğe iştirak edemedi. Başkan Özer, programa gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Kaymakamım, YEKSAV Başkanım ve Değerli Hazirun;
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Toplantısı vesilesiyle Konya’da bulunmaktayım. Aranızda olamamaktan dolayı üzgün olmakla birlikte, gönlümüzün ve kalbimizin her daim güzel ilçemiz Eğirdir’de attığını bilmenizi isterim. Hepinize saygı ve selamlarımı iletiyor, Allah’a emanet olun diyorum.”

Pişi Günü etkinliği, katılımcıların bir araya gelerek hem vakfın faaliyetlerini desteklediği hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği anlamlı bir gün olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Haber merkezi