Eğirdir Belediyesi, ilçeye bağlı İstasyon, Altınkum ve Yazla mahallelerinde altyapıda meydana gelen patlama nedeniyle şebeke suyunda geçici bulanıklık oluştuğunu duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamada, yaşanan arıza sonrası ekiplerin sorunun giderilmesi için sahada çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada, “İstasyon, Altınkum ve Yazla mahallelerimizde altyapıda meydana gelen patlama sonucu şebeke suyunda geçici bulanıklık oluşmuştur. Ekiplerimiz, sorunun en kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verildi.
Yetkililer, çalışmalar tamamlanana kadar vatandaşların dikkatli olmalarını isterken, gelişmelerin belediyenin resmi kanallarından paylaşılacağını bildirdi.






