Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde dün yanmış otomobilin yanında başı kesilmiş halde bulunan evli ve 2 çocuk babası Ferdi Özdemir’in (39) ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Kaybolan başın bulunması için dağlık bölgede geniş çaplı arama çalışması sürüyor.

Olay, dün gündüz saatlerinde Aydoğmuş köyünün dağlık alanında meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, yanan otomobilin yakınında başsız bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede cansız bedenin evli ve 2 çocuk babası Ferdi Özdemir’e ait olduğu belirlendi. Özdemir’in cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda, Özdemir’in olaydan bir gün önce saat 19.55’te köy meydanındaki marketten sigara aldığı anların güvenlik kamerasına yansıdığı tespit edildi.

Jandarma ekipleri, hem köy merkezi hem de çevredeki dağlık arazide Özdemir’in kayıp başının bulunması için arama çalışmalarına devam ediyor. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, köy sakinlerinin ifadelerine başvuruldu. Elde edilen bilgiler ve yapılan teknik incelemeler sonucunda 4 kişi şüpheli olarak gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarma karakolundaki ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.

Isparta Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Vücut bütünlüğü bozulmuş halde cansız bedeni bulunan Ferdi Özdemir’in öldürülmesine ilişkin soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ