Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Hasan Kınay, seçim sürecinin ardından yazılı bir teşekkür mesajı yayımladı.

Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Hasan Kınay, seçim sürecinin ardından destek verenlere teşekkür ederken, verdikleri sözü tutmayanlara da dikkat çekti.Kınay açıklamasında, hiçbir beklenti olmadan kendisiyle omuz omuza yürüyen arkadaşlarına, dostlarına ve ailesine teşekkür ederek, “Bu süreçte yanımda duran herkese minnettarım” dedi.

Seçim sürecinde görüşülen üyelerin kararlarını açık yüreklilikle ifade etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kınay, “Oyunuzu hangi adaya vereceğinizi mertçe söylediniz, duruşunuzu saklamadınız. Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kınay, kendilerine söz verip daha sonra geri adım atanlara da mesaj göndererek,
“Yüzümüze başka, arkamızdan başka konuşanlara; menfaat ve para için yanımızda duramayanlara da teşekkür ederim” dedi.

Aday, yanlarında görünüp bilgi sızdıran kişileri de eleştirerek,
“Bilgileri rakiplerimize taşıyan hain arkadaşlara da teşekkür ederim“ diye konuştu.

Süreci takip eden basın mensupları ve gazetecilere teşekkür eden Kınay, seçimin huzur ortamında gerçekleşmesini sağlayan emniyet güçleri, ilçe seçim kurulu ve resmi görevlilere de şükranlarını iletti.

Ayrıca Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’a, oda başkanlarının değişmemesi için verdiği mücadele nedeniyle teşekkür eden Kınay, seçimlere siyaset karıştırmak isteyenlere de gönderme yaparak, “Bunları Isparta halkı unutmayacak” sözünü kullandı.

Kınay açıklamasını,
“Takdir kıymetli kamuoyunun… Sizlere de teşekkür ederim” diyerek tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi