Isparta’nın Keçiborlu İlçesine bağlı İncesu köyünde yıllardır yaşanan içme suyu sorununa çözüm bulmak amacıyla başlatılan sondaj çalışmaları başladı. Çalışmaların başlamasıyla birlikte köyde kurban kesildi.
İncesu Köyü Muhtarı Şevket Akdağ, köyün en önemli sorunlarından biri olan alternatif su kaynaklarına ulaşmak için yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Akdağ, “Köyümüzün içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığımız sondaj çalışmalarına bugün itibarıyla başlamış bulunuyoruz. İnşallah bu kez hayırlı bir sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Dualarla başlatılan çalışmaların kazasız belasız tamamlanmasını temenni ettiklerini ifade eden Akdağ, yapılacak sondaj sonucunda köyün uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak bir kaynağa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Öte yandan sondaj çalışmalarının başlamasının ardından köyde yaşayan vatandaşlar tarafından kurban kesilerek hayırlı olması için dua edildi.






