ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Merdin Kışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak ve Şehit Koray Akoğuz’un annesi Münevver Akoğuz, Şehit Koray Akoğuz İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle bir araya gelen heyet, öğrencilerle sohbet ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ŞEHİTLERİN HATIRASININ YAŞATILMASINA VURGU
Ziyarette, şehitlerin hatıralarının gelecek nesillere aktarılmasının ve isimlerinin eğitim kurumlarında yaşatılmasının önemine dikkat çekildi.
Şehit Koray Akoğuz’un annesi Münevver Akoğuz’un da katıldığı ziyarette, öğrenciler ve okul yönetimiyle bir araya gelindi.
ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİLER
Heyet, okulda görev yapan öğretmenlerle de görüştü. İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, 2026-2027 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, okulda gerçekleştirilen görüşmelerin ardından sona erdi.




