ISPARTA (KFK Ajans) - Kurtarma çalışmalarının ardından açıklama yapan Isparta Valisi Abdullah Erin, ekiplerin özverili bir çalışma yürüttüğünü belirtti. Bölgenin oldukça sarp ve riskli olduğuna dikkati çeken Vali Erin, "Ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ve fedakârlık ortaya koydular.
AFAD başta olmak üzere civar illerden gelen bütün ekiplerimiz, UMKE, Isparta Belediyesi ekiplerimiz ve diğer illerden gelen ekiplerimizle 200’ün üzerinde arama kurtarma personelimiz çalışmaya katıldı." dedi.

“Riskli bir arazide çalışma yürüttüler ve sağlıklı bir şekilde geri döndüler. Fedakâr ve özverili çalışma ortaya koyan, başta AFAD ekiplerimiz olmak üzere kurumlarımızın bütün personeline çok teşekkür ediyorum.”Gece saatlerinde yürütülen çalışmalar sırasında 3 kişinin sağlıklı bir şekilde kurtarıldığını, sele kapılan bir kişinin ise cansız bedenine ulaşıldığını belirten Erin, “Maalesef sele kapılan bir vatandaşımızın cenazesini gece saat 02.30 gibi yukarı çıkardık.” diye konuştu.

“Vefat eden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Hepsini sağlıklı bir şekilde çıkarmayı umuyorduk ama olmadı.”






