Son Dakika Isparta Haberleri

Isparta’da Cumhuriyet ve 110. Caddelerde Tek Yön Uygulaması Başladı

Isparta şehir merkezinde trafik akışını düzenlemek amacıyla alınan tek yön uygulaması bugün itibariyle hayata geçirildi.

Abone Ol

Isparta Belediyesi tarafından daha önce 16 Haziran’da başlayacağı duyurulan düzenleme, sınav haftası nedeniyle bir hafta ertelenmişti.

Belediyeden yapılan açıklamada, 119. Cadde’nin (Kesikbaş Türbesi’nden itibaren) Hacılar Çeşmesi istikametine doğru ve bu caddeye bağlantılı Cumhuriyet Caddesi ile 110. Cadde (Hacılar Çeşmesi-Camlı Cami arası) güzergahlarında bugün itibariyle tek yön uygulamasının başladığı bildirildi.

Açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde artan trafik yoğunluğunu azaltmak ve şehir içi trafiği daha akıcı hale getirmek amacıyla alınan kararın sürücüler tarafından dikkatle takip edilmesi istendi.