Isparta’da dün evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Banu Sultan Irmak Bilgin, polis ekiplerinin çalışması sonucu sağ olarak bulundu.

Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Banu Sultan Irmak Bilgin’in dün evden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine ailesi durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

İhbarın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için çalışma başlattı.

Yürütülen çalışmalar sonucunda Banu Sultan Irmak Bilgin, il merkezinde sağ olarak bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bilgin’in, emniyetteki gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili işlemleri sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ