Isparta'da 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) tarafından yürütülen bakım, yatırım ve güvenlik çalışmaları kapsamında yapılacak kesintiler, İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları gözetilerek gerçekleştirilecek.
Merkez İlçesi – Bozanönü Köyü
Isparta Merkez’e bağlı Bozanönü Köyü ve çevresinde, 24 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında güvenlik nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
Gelendost İlçesi
Gelendost ilçesinin çeşitli bölgelerinde yatırım çalışmaları kapsamında saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Şarkikaraağaç İlçesi – Göksöğüt Köyü
Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Göksöğüt Köyü’nün Yeni Mahallesi’ndeki Pazar ve Karaoğlanoğlu sokakları ile Merkez Yeni Pazar bölgelerinde, bakım çalışmaları nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kesinti saatlerine göre gerekli önlemleri almaları öneriliyor.