Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Yukarıkaşıkara Köyü nüfusuna kayıtlı Çiğdem Böcek ve çocukları Kadir Muhammet (6) ile Masal Böcek (3), İstanbul’da yedikleri yemek sonrası fenalaşarak hayatını kaybetti.

Yalvaç ilçesine bağlı Yukarıkaşıkara Köyü nüfusuna kayıtlı Çiğdem Böcek ve çocukları Kadir Muhammet (6) ile Masal Böcek (3), İstanbul’da yedikleri yemek sonrası fenalaşarak yaşamını yitirdi. Ailenin, Ortaköy’de bir seyyar satıcıdan midye ve bir restoranda yemek yediği, ardından otelde kaldıkları sırada rahatsızlandıkları tespit edildi.

Almanya’da yaşayan Servet ve Çiğdem Böcek çifti, iki çocuklarıyla birlikte tatil için İstanbul’a gelmişti. Fatih’te konakladıkları otelde 12 Kasım gecesi yaşanan olayda, anne Çiğdem Böcek 3 yaşındaki kızı Masal’ı hareketsiz halde buldu.

İhbar üzerine otele sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Masal Böcek ile ağabeyi Kadir Muhammet Böcek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde anne Çiğdem Böcek de yaşamını yitirirken, baba Servet Böcek’in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekiplerinin incelemelerinde, ailenin İstanbul’a geldikten sonra Ortaköy’de bir seyyar satıcıdan midye aldığı ve bir restoranda yemek yediği belirlendi. Soruşturma kapsamında restoran mühürlendi, üç şüpheli gözaltına alındı. Otelin güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Babanın Afyonkarahisar Sandıklı nüfusuna kayıtlı, havalimanında görevli olduğu ve ailece tatil için Türkiye’ye geldikleri belirtildi. Anne ve çocukların cenazeleri, memleketlerinde son yolculuklarına uğurlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ