ŞARKİKARAAĞAÇ (KFK Ajans) - Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Gıda Laboratuvarına 3 mikroskop ile tezgâh altı dolaplar kazandırıldı.

ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO Gıda Laboratuvarına Yeni Ekipmanlar

Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu’nda eğitim öğretim faaliyetlerinin daha etkin, verimli ve uygulamalı şekilde yürütülmesine yönelik laboratuvar altyapısını geliştirme çalışmaları sürüyor.

ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO Gıda Laboratuvarına Yeni Ekipmanlar - Detay 2

3 MİKROSKOP TEMİN EDİLDİ

Çalışmalar kapsamında Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimlerinde kullanılması amacıyla laboratuvara 3 mikroskop temin edildi. Ayrıca çalışma alanlarının daha düzenli ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla tezgâh altı dolapların kurulumu gerçekleştirildi.

ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO Gıda Laboratuvarına Yeni Ekipmanlar - Detay 3

Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, laboratuvarın geliştirilmesine sağlanan katkı ve desteklerden dolayı ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile üniversite yönetimine teşekkür edildi.

ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO Gıda Laboratuvarına Yeni Ekipmanlar - Detay 4

Muhabir: İSMET YASİN KAPLAN