Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST, bu yıl ilk kez Tarım Teknolojileri alanında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 17-21 Eylül 2025 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek festivalde, İtech Robotics olarak 2.800 metrekarelik TARIM TEKNOLOJİLERİ KÜMELENMESİ fuar alanında bizde yer alıyoruz. Türkiye’nin tek hayvancılık teknolojileri robot imalatçısı firması olarak, canlı hayvanların bulunduğu bu alanda yeniliklerimizi sergileyeceğiz.
Festivalde, Otonom Buzağı Besleme Robotu, Otonom Yem İtme Robotu, Otonom Gübre Sıyırma Robotu ve kolostrum makinasıyla birlikte, Sağım Robotumuzun da tanıtımını yaparak Ar-Ge çalışmalarımızın sonucunu ziyaretçilerle buluşturacağız. Ayrıca, ilk defa düzenlenen TARIM TEKNOLOJİLERİ KÜMELENMESİ alanında buzağılar robotlar tarafından beslenecek; yem itme robotlarımız, canlı gösterimler sırasında büyükbaş hayvanların beslenmesinde kullanılacak.
Ziyaretçiler, festival alanında hem buzağı beslemelerini hem de yem itme robotlarını ve hayvancılık teknolojilerimizi canlı şekilde görebilecek, detaylı bilgiler alabilecekler. İtech Robotics olarak, yerli ve milli üretim robotlarımızla Türkiye’den dünyaya açılmanın gururunu yaşıyoruz. Hollanda gibi tarım teknolojilerinde yüksek kullanım oranlarına sahip ülkelerde robotlarımızın yer alması, başarılarımızın en büyük göstergesidir.
Bizler, teknolojinin sınırlarını zorlayan ve dünya pazarına ihracat yapan bir firma olarak, tüm dünyayı yerli ve milli robotlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu anlamlı festivalde, yaklaşık 85 bin metrekarelik alanda düzenlenecek etkinliklerde, teknolojinin zirvesini deneyimlemek isteyen herkesi İsparta’dan selamlıyoruz.
Tüm Ispartalı hemşehrilerimizi ve teknoloji tutkunlarını, bu heyecan verici festivalde yer almaya, geleceğin tarım ve hayvancılık teknolojilerini yakından görmeye davet ediyoruz. Müsait olan herkesi, teknolojinin her alandaki zirvesine tanıklık etmeye bekliyoruz!