Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi sınırlarında yer alan ve Denizli merkeze yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki yayla, 1350 metre rakımıyla sıcak havalardan kaçmak isteyenler için ideal bir alternatif sunuyor.
Toplam 171 bin metrekarelik alana sahip Kefe Yaylası, 300 çadırlık kamp alanı ve karavancılara özel altyapısıyla dikkat çekiyor. Yaylada restoran, büfe, manav, çay bahçesi, yörük çadırı, duş, sıcak su, spor ve oyun alanları gibi pek çok sosyal olanak bulunuyor.
Günübirlik gezilerden kamp tatiline kadar pek çok farklı konaklama seçeneği sunan Kefe Yaylası, temiz havası ve doğal güzellikleriyle hem Denizli’den hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Karavanıyla özgürlüğü yaşamak isteyenler için eksiksiz altyapıya sahip yayla, doğayla iç içe konforlu bir tatil imkânı sağlıyor.
Yüksek konforu uygun fiyatlarla birleştiren Kefe Yaylası, bu yaz da doğayla baş başa keyifli anılar biriktirmek isteyenleri bekliyor.