Antalya’nın Manavgat ilçesinde, “Göle girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarılarına aldırış etmeyen 32 yaşındaki Tolga Demir, baraj gölüne balıklama atladıktan sonra boğularak yaşamını yitirdi. Demir’in sudan çıkarılma anı, güvenlik kameralarına saniye saniyesine yansıdı.
Olay, Karavca Mahallesi Serimli Sokak’ta, bir restoranın önünde meydana geldi. İddiaya göre, restoranın balkon kısmından baraj gölüne atlayan Demir, kısa süre içinde suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler hemen itfaiye, sağlık, jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı su altı arama-kurtarma ekiplerine haber verdi.
Dalgıçlar, yoğun çabaların ardından genç adamın cansız bedenine ulaştı. Olay yerinde savcı, adli tabip ve polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Acı haberi alır almaz olay yerine koşan Demir’in ailesi, yakınlarının cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu.