Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, seçim süreci boyunca gece gündüz demeden esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini belirtti. Sahada aktif şekilde çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, duruşlarının ve adalet anlayışlarının simgesi olan kırmızı renkleriyle esnafın yanında olduklarını söyledi.

Mehmet Yılmaz (1)

Seçim sürecinde bilinçli oyunlara, hesaplı hamlelere ve esnafı mağdur etmeye yönelik organizasyonlara karşı durduklarını vurgulayan Yılmaz, bu tür girişimlerin ne hedefi ne de parçası olacaklarını ifade etti. Yılmaz, geçmişte olduğu gibi bugün de bu anlayışa karşı olduklarını dile getirdi.

Mehmet Yılmaz (1)

Açıklamasında, çalışmalarını yalnızca esnafın ve odanın menfaatleri doğrultusunda sürdürdüklerini belirten Mehmet Yılmaz, tüm esnafı 8 Ocak’ta iradelerine sahip çıkmaya davet etti. Seçim sürecinin baskı, ima ya da yönlendirmelerle değil; efendilik, dürüstlük ve mütevazılıkla yürütülmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, bu anlayışla odayı yönetmeye hazır olduklarını ifade etti.

Muhabir: SUDE AYDOĞDU