Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir’in başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında, mahalle muhtarları ve kamu kurumlarının temsilcileri bir araya gelerek ilçedeki sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya, ilçe genelindeki muhtarların yanı sıra kamu kurumlarının birim amirleri de katıldı.
Toplantı, ilçede sunulan kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak, mahallelerde karşılaşılan sorunları doğrudan tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirildi. Muhtarlar, mahallelerine dair ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepleri doğrudan yetkililere iletme imkânı buldu.
Kaymakam Abdullah Demir, kamu hizmetlerinde etkinliğin ancak kurumlar arası güçlü bir koordinasyonla sağlanabileceğini vurgularken, iş birliği içinde çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti. Katılım gösteren tüm muhtarlar ve kamu görevlilerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.