Candan, bir dönem “dolandırıcılık ve kara para aklama” suçlamalarıyla tutuklanmış ve sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti.
Vefatından kısa bir süre önce, yakın dostu modacı Pınar Kerimoğlu onu hastanede sık sık ziyaret ediyordu. Kerimoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Nihal’in ölmeden önceki son dileğini paylaştı. Candan, eski eşi Mehmet Faruk Çiçek’i görmek istediğini söyleyip gözyaşlarına boğulmuştu.
Nihal’in annesi Umut Candan da Kerimoğlu'ndan eski damadını aramasını istemişti. Ancak Kerimoğlu’nun ifadesine göre, Çiçek bu görüşmeye sıcak bakmadı ve Candan’ı görmek istemediğini belirtti.
Mehmet Faruk Çiçek Kimdir?
1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak’ta doğan Mehmet Faruk Çiçek, lojistik sektöründe faaliyet gösteren Seyid Lojistik firmasının Yönetim Kurulu Başkanı ve Daim Tobacco markasının sahibidir.