Gökpınar Mahallesi'nde yaşayan 11 yaşındaki Mükremin Düdükçü ile 12 yaşındaki Veli Yiğit Şimşek, Pamukkale Belediyesi’ne gelerek “Pamuk Masa” birimine futbol topu talep ettikleri bir dilekçe sundu. Miniklerin bu samimi isteği, Başkan Ali Rıza Ertemur’un dikkatinden kaçmadı.
Başkan Ertemur, iki çocuğun dilekçesini hızla değerlendirdi ve talebi aynı gün içinde yerine getirerek Mükremin ve Veli Yiğit’i makamında ağırladı. Çocuklarla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başkan, istedikleri futbol topunu kendi elleriyle teslim etti ve çocukların talep ettiği gibi topu imzaladı.
Başkan Ertemur: “Bir tebessüm her şeye değer”
Çocukların bu doğrudan başvurusunun hem cesaret verici hem de güven dolu olduğunu belirten Ertemur, “Onların yüzündeki gülümseme bizim için her şeyden önemli. Çocuklarımızın sportif ve sosyal gelişimlerini desteklemek, belediye olarak temel sorumluluklarımızdan biri. Unutmayalım ki onların hayalleri, Pamukkale'nin geleceğini şekillendiriyor” dedi.
Bu samimi buluşma, Pamukkale Belediyesi’nin çocuklara verdiği önemi ve vatandaş odaklı yaklaşımını gözler önüne sererken, yerel yönetim ile halk arasındaki bağın ne kadar güçlü olabileceğini de kanıtladı.