ŞARKİKARAAĞAÇ (KFK Ajans) - Şarkikaraağaç Kaymakamlığı tarafından devlet ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendirmek ve kamu hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla ilçede ilk kez 'Vatandaş ve Kurum Buluşmaları' düzenlendi.

Buluşmalar kapsamında bölge halkı ile kamu kurumlarının yöneticileri aynı çatı altında bir araya gelerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

İlçenin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen programlarda TSM ve Başhekimlik Çarıksaraylar Beldesi'nde, SHM ve Vakıf Yeniköy'de, İlçe Jandarma Komutanlığı Çiçekpınar Beldesi'nde, Müftülük Karayaka Köyü'nde, İlçe Tarım Müdürlüğü ise Fele Köyü'nde vatandaşlarla buluştu.

Programlarda vatandaşlara kamu hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapılırken, iletilen talep ve sorunların yerinde değerlendirilmesine yönelik görüşmeler gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmaların, ilçe genelinde farklı bölgelerde devam edeceği bildirildi. 'Vatandaş ve Kurum Buluşmaları' kapsamında bir sonraki programın önümüzdeki Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.






Kaynak: HABER MERKEZİ






