Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde, polis ekipleri kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Kaçak ürün satışı yapıldığı tespit edilen bir iş yerine düzenlenen baskında, çok sayıda kaçak elektronik eşya ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Şarkikaraağaç ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir iş yerinde kaçak ürünlerin satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine harekete geçen ekipler, Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak iş yerine operasyon düzenledi.
Yapılan aramalarda;
11 adet akıllı cep telefonu
7 adet akıllı saat
1 adet süpürge
25 adet hoparlör
2 adet klavye
2 adet termos
olmak üzere toplamda 48 parça kaçak ürün ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.
Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceğini, halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.