Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı Beldesi’nde yapımı tamamlanan Dinar Devlet Hastanesi Tatarlı Ek Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış programına Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş’ın yanı sıra milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Hasan Arslan ile birlikte çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.
Bölge halkına daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan yeni binada 2 Aile Hekimliği birimi, 24 saat kesintisiz hizmet verecek acil servis ve diş polikliniği yer alıyor.

Yetkililer, söz konusu yatırımın Tatarlı ve çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağını belirtti. Ek hizmet binasının, özellikle acil müdahale kapasitesini artırarak sağlık hizmetlerinde önemli bir ihtiyacı karşılayacağı ifade edildi.
Yeni tesisin hizmete açılmasıyla birlikte bölgedeki sağlık altyapısının önemli ölçüde güçlenmesi bekleniyor.




