Isparta’nın Uluborlu ilçesinde Uluborlu Kaymakamlığı koordinesinde Selçuklu, Zincirli, Kabaağaç ve Hamideli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelinerek halk toplantıları gerçekleştirildi.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantılara Kaymakam, Belediye Başkanı ve ilgili kurum amirleri katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda, vatandaşların talep ve şikâyetleri doğrudan yetkililere iletildi.

Toplantılarda altyapı sorunları, ulaşım talepleri, çevre düzenlemeleri, sosyal alan ihtiyaçları ve kamu hizmetlerine dair konular ele alındı. Vatandaşların görüş ve önerileri tek tek dinlenirken, kurum amirleri de çözüm için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaymakam ve Belediye Başkanı, halkla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, vatandaşların ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi amacıyla bu tür toplantıların devam edeceğini bildirdi. Görüşmelerin karşılıklı istişare ve samimi bir iletişim ortamında tamamlandığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi