Isparta Valisi Abdullah Erin, kamu yatırımları, sektörel gelişmeler ve kurumlar arası iş birliğini değerlendirdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.
Toplantıda konuşan Vali Erin, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasının, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmadaki önemine dikkat çekerek, bu yaklaşımın temel öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.
İl Özel İdaresi kaynaklarının kullanımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erin, bütçenin büyük bir kısmının kamu yatırımlarına ayrıldığını ifade etti. Bu kapsamda kırsal altyapı çalışmalarına öncelik verildiğini belirten Erin, Isparta’da bulunan 204 köyün tamamının yol ağlarının asfaltlandığını açıkladı.
Köy alanlarının iyileştirilmesine, eğitim kurumlarının güçlendirilmesine ve doğal güzelliklerin korunmasına yönelik projelere İl Özel İdaresi bütçesiyle yatırım yapmaya devam edeceklerini dile getiren Vali Erin, yapılan yatırımların Isparta’nın kalkınmasına katkı sağladığını vurguladı.
Vali Erin, açıklamasının sonunda, “Yapılan tüm çalışmaların ve yatırımların Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.