ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta'da iki yıl boyunca İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu, yayımlanan son kararname ile Ankara'ya atandı.

Vali Erin'den Başarı Belgesi
Isparta Valisi Abdullah Erin, görev süresi boyunca kente sunduğu hizmetlerden dolayı Jandarma Albay Yunus Emre Karamanoğlu'na Başarı Belgesi takdim etti. Veda töreninde temennilerini dile getiren Vali Erin, Karamanoğlu'na emekleri için teşekkür etti.

'Üstün Başarılar Dilerim'
Vali Abdullah Erin yayımladığı mesajda, 'Jandarma Kıdemli Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu'na ilimizdeki özverili ve başarılı hizmetleri için teşekkür eder, yeni görev yerinde ve ilerleyen meslek hayatında üstün başarılar dilerim.' ifadelerini kullanarak yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.






