Yalvaç’tan kutsal topraklara giden umreciler, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ve güvencesiyle gerçekleştirdikleri mübarek yolculukta ibadetlerini büyük bir huşu ve manevi heyecan içerisinde sürdürüyor.

Yalvaç’tan Kutsal Topraklara Manevi Yolculuk (2)

Yalvaç İlçe Müftüsü Murat Kaya’nın kafile başkanlığında; din görevlileri Serdar Sabun ve Fatih Ayvallı’nın rehberliğinde devam eden umre programı kapsamında Yalvaçlı umreciler, Beytullah’ın manevi atmosferinde dualar ederek ibadetlerini yerine getiriyor.

Yalvaç’tan Kutsal Topraklara Manevi Yolculuk (1)

Kutsal topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yapılan ibadetlerde duygu dolu anlar yaşayan umreciler, başta memleketleri Yalvaç olmak üzere tüm İslam âlemi için de dualar ediyor.

Yalvaç’tan Kutsal Topraklara Manevi Yolculuk (4)

Umre programının düzenli ve sorunsuz bir şekilde devam ettiği öğrenilirken, gerçekleştirilen tüm ibadetlerin ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulunuldu. Ayrıca kutsal topraklara gitme imkânı bulamayan vatandaşların da en kısa sürede bu manevi iklimi soluyabilmeleri için dua edildiği ifade edildi.

Yalvaç’tan Kutsal Topraklara Manevi Yolculuk (3)

Muhabir: Özge Kapı