Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 27°C
Az Bulutlu
Isparta
27°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 22°C

2020 Asgari Ücret Zammında Sevindirecek Rakam! İlk Teklif Geldi…

2020 Asgari Ücret Zammında Sevindirecek Rakam! İlk Teklif Geldi…
26 Kasım 2019 15:07
A+
A-

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret zammında ilk teklif Türk-İş tarafından yapıldı. Yapılan teklif herkesi sevindirecek cinsten. Asgari ücret görüşmeleri 2 Aralık 2019 günü başlayacak.

İLK TEKLİF TÜRK-İŞ TARAFINDAN YAPILDI

2 Aralık 2019’da görüşülecek olan 2020 asgari ücret zam oranları için işçileri temsil edecek olan Türk-İş’den ilk teklif geldi. Bu kapsamda Türk-İş görüşme öncesinde asgari ücreti 2 bin 526 lira olarak teklif etti.

Ülke ekonomisinde yaşanan yüksek faizler ve zamlar vatandaşın belini iyice bükmüş durumda. Merakla 2020 asgari ücret zammını bekleyen vatandaşlar rahat bir nefes almak istiyor. 2 Aralık tarihinde başlayacak olan görüşmeler ile sendikalar tekliflerini sunacak. Ocak ayında ise asgari ücret zammı belli olacak.

https://www.uyan32.com/gida-urunlerine-yapilan-hileler-yok-artik-dedirtecek-cinsten/

YORUMLAR

  1. İsci dedi ki:

    İstedikleri rakam nerede açlık sınırı nerede,bir de verilecek zam oranı o ayrı bir muamma ,ocak ayı dedimi zamlar birer birer gelir,asgari ücretli degilmi ölsün,borçlar dağlar kadar

  2. Taşeron dedi ki:

    Asgari ücrete;
    Resmi enflasyon kadar zam yaparsanız: 2160 ₺
    Yeniden değerleme oranı kadar zam yaparsanız: 2450 ₺
    Bülent Arınç’ın maaşına yaptığınız kadar zam yaparsanız: 3000 ₺
    Elektriğe, doğalgaza yaptınız zam kadar zam yaparsanız: 4000 ₺